Diplomeringsmöte Informationssäkerhetsstrateg

2 950 kr

Diplomeringsmötet Informationssäkerhetsstrateg

Kurstillfällen

24 april, 09:00 - 12:00
Stockholm
Platser kvar
03 juni, 12:00 - 15:00
Stockholm
Platser kvar

Beskrivning

Beskrivning

Vi ser att det idag finns ett ökat behov av kunskap och kompetens inom detta relevanta, viktiga och svåra område och mot bakgrund av detta lanserar vi nu diplomeringsprogrammet Informationssäkerhetsstrateg. Vårt syfte och ambition med programmet är att vässa din förmåga att öka såväl den egna som organisationens samlade kompetens avseende informationssäkerhet och digital integritet.

Diplomeringsprogrammet ger dig den kompetens och kunskap du behöver för att på ett säkert och effektivt sätt kunna arbeta med informationssäkerhet och digital integritet i din verksamhet. Vi tittar både på dagens och morgondagens utmaningar inom området. Du kommer att få en gedigen teoretisk grund och du kommer även att få öva på att praktiskt tillämpa det du lärt dig

Diplomeringsmötet utgör det avslutande steget i utbildningen.

Kursens upplägg

För att verifiera erhållen kompetens avslutas programmet med ett muntligt och ett skriftligt prov och utfärdande av diplomeringsbevis vid godkännande.

Tid & plats

Plats: Narvavägen 12, Stockholm
Tid: 09.00-17.00

Priser & villkor

Pris: 2 950 kr inkl. diplom och fika. Alla priser är exkl. moms.

Villkor: Diplomeringsmötet genomförs efter 4 genomförda kurser inom Dataskyddsstrategprogrammet.

Avbokning: Ev. återbud ska anmälas senast 4 veckor före kursstart, annars debiteras halva avgiften. Vid återbud 3 veckor före start debiteras hela avgiften.

Ombokning: Vid ombokning 4 veckor före kurs debiteras en avgift om 2000 kronor, och vid ombokning 3 veckor före kurs debiteras en avgift om 3000 kr, bl.a. för att täcka vår administration.

Utbildningsföretaget har rätt att ställa in en kurs varvid alla eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Lärare
Diplomerad Informationssäkerhetsstrateg

Kursen ingår som delkurs i Diplomerad Informationssäkerhetsstrateg.

Diplomeringsprogram med fokus på Informationssäkerhet

Utbildningarna kan genomgås som en helhet, men de fungerar även som fristående utbildningar. För att bli Diplomerad Informationssäkerhetsstrateg krävs att du går samtliga nedanstående valbara kurser på temat och genomgår diplomeringsprocessen.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Diplomeringsmöte Informationssäkerhetsstrateg”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.