Cyber Crisis Management

9 950 kr (exkl. moms) 

Hur agerar du när ni drabbas av en cyberattack?

Kurstillfällen

28 augusti, 09:00 - 17:00
Stockholm
Platser kvar

Beskrivning

Beskrivning

Cyber Crisis Management

På kursen Cyber Crisis Management fokuserar vi på de saker som du verkligen måste förstå och kunna för att klara av att skapa mer motståndskraft och vid händelse av ett event effektivt kunna hantera detta.

Addtech, Maersk, Serviceföretaget ISS, SVT och Norska Hydro är bara några exempel på företag som nyligen drabbats av cyberattacker. Dagligen drabbas företag, organisationer och offentliga verksamheter och kostnaderna för att hantera dessa attacker och de skador dessa åstadkommer ökar kraftigt.

Även antalet cyberattacker ökar lavinartat och ändrar ständigt karaktär.

Alltför många underskattar risken att drabbas av en cyberattack och de skadeeffekter en sådan kan åstadkomma. Vi måste ta dessa frågor på största allvar och stärka vår beredskap ytterligare.

Genom god kompetens och kunskap kan du minska risken för skador och snabbare få kontroll över situationen vid en cyberattack. På kursen Cyber Crisis Management får du lära dig att upptäcka, analysera och hantera informationssäkerhetsincidenter och cyberattacker.

Efter kursen ska du kunna omsätta dina färdigheter och din kunskap i praktiken och öka säkerheten i den egna verksamheten.

Dagen vänder sig till dig som på något sätt har ansvar för verksamhetens informationssäkerhet och/eller cybersäkerhet och har ett behov av att förstå hur du ska göra prioriteringar samt hur du etablerar goda samarbetsformer.

Lär dig mer om:

  • Att upptäcka, analysera och hantera informationssäkerhetsincidenter, cyberhot och attacker
  • Metoder som de främsta cyberangriparna och försvararna arbetar med idag och du får också lära dig undvika de vanligaste misstag som människor gör
  • Hur du kan möta föränderliga hot genom att utveckla starka processer och tydliga interna ansvar, som minskar risken för skador och som snabbare ger dig kontroll över situationen

Syfte
Syftet med dagen är att öka din förmåga och kunskap om hur du kan upptäcka incidenter och attacker samt hur du skyddar din verksamhet mer effektivt och proaktivt. Syftet är också att du ska kunna omsätta dina färdigheter och din kunskap i praktiken och öka säkerheten i den egna verksamheten.

Målgrupp

Ledare och medarbetare med ansvar för verksamhetens IT-/informationssäkerhetsarbete som vill uppdatera, testa och öka sina kunskaper i hur vi som individer och organisation bör agera för att förebygga och hantera hot, risker och verkliga incidenter.

Förkunskaper
Vi rekommenderar att du har grundläggande kunskap gällande cyber- IT- och/eller informationssäkerhet för att kunna tillgodogöra dig dagen på bästa sätt.

Tid & plats

Tid: 09.00-17.00
Plats: Narvavägen 12, Stockholm

Lärare
Priser & villkor

Pris: 9 950 kr inkl. lunch samt morgon- och eftermiddagsfika.
Alla priser är exkl. moms.

Grupprabatt: Anmäl en grupp på 4 personer från en och samma organisation, så betalar ni 35 000 SEK exkl. moms för hela gruppen.

Villkor:
Avbokning: Ev. återbud ska anmälas senast 4 veckor före kursstart, annars debiteras halva avgiften. Vid återbud 3 veckor före start debiteras hela avgiften.

Tillfälliga ombokningsvillkor: Mellan den 15 mars och 15 augusti får du omboka en kurs kostnadsfritt fram till 48 h innan utbildningen startar.

Du kan kostnadsfritt överföra din plats på kurstillfället till annan deltagare från samma företag, meddela oss nytt namn och kontaktuppgifter för den kollega som övertar platsen, i god tid innan kursstart. IFI har rätt att ställa in en kurs varvid alla eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Cyber Crisis Management”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.