Certifieringsmöte Avtalsstrateg

2 950 kr

Optimera IT-upphandlingarna

Kurstillfälle

  • 15 juni
  • 12 oktober
  • 7 december

Beskrivning

Beskrivning

Certifieringmötet – det sista steget i programmet Avtalsstrateg

Utmaningarna på dagens marknad ställer allt större krav på dig som ansvarar för upphandling av produkter och tjänster inom IT-området. För att genomdriva framgångsrika IT-avtal krävs goda kunskaper inom både juridik och teknik. Rollen som avtalsstrateg innebär att du ställs inför många komplexa frågeställningar och uppdaterad kunskap är avgörande för att optimera avtalen och förbli konkurrenskraftig.

Utbildningen till avtalsstrateg ger dig kunskap för att klara dagens högt ställda krav. Kursen omfattar fyra steg och certifieringmötet är dess avslutande steg. Kompetensen för att etablera framgångsrika IT-avtal är en verksamhetsstrategisk resurs. Under kursen ges du en helhetsförståelse för avtalsprocessen och du kommer att få verktyg för att på ett effektivt sätt optimera IT-upphandlingarna i din organisation eller verksamhet.

Kursens upplägg

För att verifiera erhållen kompetens avslutas programmet med ett muntligt och ett skriftligt prov och utfärdande av certifieringsbevis vid godkännande.

Målgrupp

Vårt certifieringsprogram riktar sig främst till dig som arbetar med, eller kommer att arbeta med, IT-avtalsfrågor. Utbildningen genomförs i Stockholm och omfattar fyra kurser som kan tas i valfri ordning.

Tid & Plats

Tid: 9.00 – 17.00
Plats: Narvavägen 12, Stockholm

Pris och villkor

Pris: 2 950 kr inkl. diplom, frukost och kaffe. Alla priser är exkl. moms.

Rabatt: Anmäl tre deltagare, betala för två vid samtidig anmälan! Ange två kollegor under ”medföljande kollegor” i anmälningsformuläret, så får du rabatten.

Villkor: Certifieringsmötet genomförs efter 4 genomförda kurser inom Avtalsstrategsprogrammet. Ev. återbud ska anmälas senast 3 veckor före kursstart, annars debiteras halva avgiften. Vid återbud 2 veckor före start debiteras hela avgiften. Vid ombokning 3 veckor före kurs debiteras en avgift om 2000 kronor, och vid ombokning 2 veckor före kurs debiteras en avgift om 3000 kr, bl.a. för att täcka vår administration. Utbildningsföretaget har rätt att ställa in en kurs varvid alla eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Lärare
Referenser

”För mig var upplägget med 2-dagars kurser med 4 kurstillfällen bra. Jag fick lagom upprepning för att förstå, samt lagom dos vid nästa tillfälle. Mycket info för oss inom LOU! Bra!”

Martin Perlstedt / Upphandlare, Borås Stad


Certifiering

Kursen ingår som delkurs i Certifierad Avtalsstrateg. Läs mer om rabatter och delkurserna via anmälningsknappen nedan.

Säkra verksamhetens mest kritiska IT-kompetens

IT utgör en alltmer dominerande och komplex del av verksamheters kärnprocesser. Ökande risker och ökande kostnader ställer allt större krav på dem som ansvarar för upphandling av produkter och tjänster inom IT-området. Kompetensen för att etablera framgångsrika IT-avtal är en verksamhetsstrategisk resurs, som i likhet med andra strategiska resurser bör finnas ”in house”.
Institutet för informationsteknologi erbjuder ett utbildningsprogram som effektivt leder fram till erforderlig kompetens för att klara dagens högt ställda krav. För att verifiera erhållen kompetens avslutas programmet med muntligt och skriftligt prov och utfärdande av certifieringsbevis vid godkännande.
Vårt certifieringsprogram riktar sig främst till dig som arbetar med eller kommer att arbeta med IT-avtalsfrågor. Utbildningen genomförs i Stockholm och omfattar fyra kurser som kan tas i valfri ordning. Programmet avslutas med ett certifieringsmöte.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Certifieringsmöte Avtalsstrateg”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *