Certifieringsmöte IT-avtalsstrateg

2 950 kr

Optimera IT-upphandlingarna

Kurstillfälle

10 april, 13:00 - 16:00
Stockholm
Platser kvar
12 juni, 13:00 - 16:00
Stockholm
Platser kvar

Beskrivning

Beskrivning

Certifieringmötet – det sista steget i programmet IT-avtalsstrateg

Utmaningarna på dagens marknad ställer allt större krav på dig som ansvarar för upphandling av produkter och tjänster inom IT-området. För att genomdriva framgångsrika IT-avtal krävs goda kunskaper inom både juridik och teknik. Rollen som avtalsstrateg innebär att du ställs inför många komplexa frågeställningar och uppdaterad kunskap är avgörande för att optimera avtalen och förbli konkurrenskraftig.

Utbildningen till IT-avtalsstrateg ger dig kunskap för att klara dagens högt ställda krav. Kursen omfattar fyra kurser och certifieringmötet är dess avslutande steg. Kompetensen för att etablera framgångsrika IT-avtal är en verksamhetsstrategisk resurs. Under kursen ges du en helhetsförståelse för avtalsprocessen och du kommer att få verktyg för att på ett effektivt sätt optimera IT-upphandlingarna i din organisation eller verksamhet.

Kursens upplägg

För att verifiera erhållen kompetens avslutas programmet med ett muntligt och ett skriftligt prov och utfärdande av certifieringsbevis vid godkännande.

Målgrupp

Vårt certifieringsprogram riktar sig främst till dig som arbetar med, eller kommer att arbeta med, IT-avtalsfrågor. Utbildningen genomförs i Stockholm och omfattar fyra kurser som kan tas i valfri ordning.

Tid & Plats

Tid: 9.00 – 17.00
Plats: Narvavägen 12, Stockholm

Pris och villkor

Pris: 2 950 kr inkl. diplom, frukost och kaffe. Alla priser är exkl. moms.

Rabatt: Anmäl tre deltagare, betala för två vid samtidig anmälan! Ange två kollegor under “medföljande kollegor” i anmälningsformuläret, så får du rabatten.

Villkor: Certifieringsmötet genomförs efter 4 genomförda kurser inom IT-avtalsstrategsprogrammet. Ev. återbud ska anmälas senast 3 veckor före kursstart, annars debiteras halva avgiften. Vid återbud 2 veckor före start debiteras hela avgiften. Utbildningsföretaget har rätt att ställa in en kurs varvid alla eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Lärare
Certifierad IT-avtalsstrateg

Certifierad IT-avtalsstrateg – programmet som ger dig spetskompetens gällande IT-avtal och kravställning.

Vårt certifieringsprogram IT-avtalsstrateg riktar sig främst till dig som arbetar med eller kommer att arbeta med IT-avtalsfrågor. Utbildningen genomförs i Stockholm och omfattar fyra kurser som kan tas i valfri ordning. Genom att se till att kompetensen för att etablera framgångsrika IT-avtal finns inhouse säkrar ni en verksamhetsstrategisk resurs som kan spara både pengar och besvär framåt.

IT är inte längre bara en stödfunktion i företag utan en avgörande del i av affärens eller verksamhetens kärna. För att få till ett gynnsamt samarbete med dina leverantörer, säkra att rätt produkter och tjänster levereras och undvika kostsamma och tidsödande tvister är det viktigt av du som beställare har goda kunskaper om kravställning och avtal. Då leverantörerna sitter på expertisen har de en naturlig fördel (ett naturligt övertag) gentemot beställaren när avtal ska skrivas, men alla parter tjänar på bra och tydliga avtal.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Certifieringsmöte IT-avtalsstrateg”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.