Certifierad IT-avtalsstrateg

Pris från 47 025 kr

Programmet som ger dig spetskompetens gällande
IT-avtal och kravställning

Beskrivning

Beskrivning

För att höja kompetensen på beställarsidan erbjuder IFI inte bara enskilda kurser, utan även ett omfattande utbildningsprogram för att bli Certifierad IT-avtalsstrateg/anbudsgivare.

Utbildningen genomförs i Stockholm och omfattar fyra kurser som kan tas i valfri ordning. Genom att se till att kompetensen för att etablera framgångsrika IT-avtal finns inhouse säkrar samtliga parter en verksamhetsstrategisk resurs som kan spara både pengar och besvär framöver.

IT är inte längre bara en stödfunktion i företag utan en avgörande del i av affärens eller verksamhetens kärna. För att få till ett gynnsamt samarbete med dina leverantörer, säkra att rätt produkter och tjänster levereras och undvika kostsamma och tidsödande tvister är det viktigt av du som beställare har goda kunskaper om kravställning och avtal. Då leverantörerna sitter på expertisen har de en naturlig fördel (ett naturligt övertag) gentemot beställaren när avtal ska skrivas, men alla parter tjänar på bra och tydliga avtal.

Pris & villkor

Vid anmälan till hela programmet utgår rabatt med 10% på hela certifieringsprogrammet!
(7, 8 eller 9 kursdagar + certifieringsmöte ½ dag)

Alternativt: Anmäl tre deltagare och betala för två vid samtidig anmälan!

  • 7 kursdagar + certifieringsmöte: 47 025 kr exkl. moms (inkl. rabatt)
  • 8 kursdagar + certifieringsmöte:  52 875 kr exkl. moms (inkl. rabatt)
  • 9 kursdagar + certifieringsmöte:  59 580 kr exkl. moms (inkl. rabatt)

Villkor: Rabatter går ej förena med varandra eller andra eventuella erbjudanden.
Fakturan ska vara betald före första kursgenomförandet.

Kurser och upplägg

Certifieringsprogrammet består av fyra 2-dagars kurser, varav två är obligatoriska och två är valbara.

Har du fler frågor kring programmet, vänligen kontakta oss!

Målgrupp

Certifieringsprogrammet IT-avtalsstrateg riktar sig främst till dig som på olika nivåer och i olika roller arbetar med IT-avtalsfrågor. Du kan idag arbeta som till exempel avtalsansvarig, avtalshandläggare, inköpare, inköpschef, upphandlare, upphandlingschef, konsult, kravställare, sourcing manager, contract manager, jurist, IT-chef eller annan IT-ansvarig samt kundansvarig.

Programmet vänder sig i första hand till beställarsidan men är även relevant för dig som arbetar med anbud på leverantörssidan för att ha kunskap om vilka krav som gäller och hur du bäst kan bemöta beställarens behov och frågeställningar.

Vi ser att det finns ett stort värde i att representanter från olika perspektiv deltar tillsammans i utbildningen. Det skapar en god dynamik och inte minst förutsättningar för relevanta dialoger, diskussioner och erfarenhetsutbyten.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Certifierad IT-avtalsstrateg”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.