Diplomerad Informationssäkerhetsstrateg

Pris från 35 325 kr

Diplomerad Informationssäkerhetsstrateg

Beskrivning

Beskrivning

Diplomeringsprogram – Informationssäkerhetsstrateg

Behovet av kunskap i informationssäkerhet och digitalt integritetsskydd har aldrig varit större än nu.

”Den allt snabbare digitaliseringen av samhället ställer höga krav på att enskildas rättigheter och personliga integritet kan värnas. Samtidigt måste data kunna användas på ett sätt som återspeglar det moderna samhällets behov. Det måste finnas förutsättningar för att utveckla och använda tjänster som ökar medborgarnas livskvalitet och näringslivets konkurrenskraft. Sverige behöver kunna hantera och möjliggöra den utveckling som sker av avancerad informationsteknik, som exempelvis artificiell intelligens (AI) och algoritmer som behandlar stora datamängder.”

Det skriver Datainspektionen i ett pressmeddelande. Läs hela pressmeddelandet här!

Vi ser att det idag finns ett ökat behov av kunskap och kompetens inom detta relevanta, viktiga och svåra område och mot bakgrund av detta har vi nu diplomeringsprogrammet Informationssäkerhetsstrateg. Vårt syfte och ambition med programmet är att vässa din förmåga att öka såväl den egna som organisationens samlade kompetens avseende informationssäkerhet och digital integritet.

Diplomeringsprogrammet ger dig den kompetens och kunskap du behöver för att på ett säkert och effektivt sätt kunna arbeta med informationssäkerhet och digital integritet i din verksamhet. Vi tittar både på dagens och morgondagens utmaningar inom området. Du kommer att få en gedigen teoretisk grund och du kommer även att få öva på att praktiskt tillämpa det du lärt dig.

Pris & villkor

Vid anmälan till hela programmet utgår rabatt med 10% på hela diplomeringsprogrammet!
Kostnad per kurs är 13 950 kr för en 2-dagars kurs och 7 450 kr för en 1-dags kurs exkl. moms.

Alternativt: Anmäl tre deltagare och betala för två vid samtidig anmälan!

Pris för 5 kursdagar + diplomering inkl. rabatt: 35 325 kr exkl. moms

Pris för 6 kursdagar + diplomering inkl. rabatt: 41 175 kr exkl. moms

Pris för 7 kursdagar + diplomering inkl. rabatt: 47 025 kr exkl. moms

Pris för 8 kursdagar + diplomering inkl. rabatt: 52 875 kr exkl. moms

Villkor: Dessa rabatter går ej förena med varandra eller andra eventuella erbjudanden.
Fakturan ska vara betald före första kursgenomförandet.

Har du frågor om programmet, vänligen kontakta oss!

Kurser och upplägg

IFI tillhandahåller sex olika utbildningar med koppling till Informationssäkerhet

Utbildningarna kan genomgås som en helhet, men de fungerar även som fristående utbildningar. För att bli Diplomerad Informationssäkerhetsstrateg krävs att du går fyra av fem av nedanstående valbara kurser på temat.

Målgrupp

Diplomeringsprogrammet Informationssäkerhetsstrateg riktar sig främst till dig som på olika nivåer och i olika roller arbetar med informationssäkerhet och digital integritet både ur ett juridiskt, tekniskt och verksamhetsmässigt perspektiv. Du kan idag arbeta som till exempel informationssäkerhetsansvarig, informationssäkerhetschef, IT-säkerhetsansvarig, dataskyddsombud, säkerhetsanalytiker, CTO, CIO, CDO, CMO, IT-chef eller annan IT-ansvarig/IT-strateg, konsult, jurist, VD eller annan ledande befattning,

Programmet är relevant både för dig som arbetar direkt med informationssäkerheten i er organisation, men den är också högst aktuell för dig som arbetar med dessa frågor på ledningsnivå med ett strategiskt ansvar för informationssäkerheten, även om du inte hanterar området operativt i er verksamhet.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Diplomerad Informationssäkerhetsstrateg”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.