Om Certifierad IT-avtalsstrateg – webinarium

Om utbildningsprogram inom IT-avtal, molnavtal, licensavtal, kravformulering och IT-sourcing 

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

Beskrivning

Beskrivning

Kostnadsfritt webinarium om Certifierad IT-avtalsstrateg – programmet som ger dig spetskompetens gällande IT-avtal, molnavtal, licensavtal, kravformulering, samverkan och IT-sourcing 

Under detta webinarium får du såväl inspiration gällande IT-avtal som ämne, som information om IFIs certifieringsprogram inom området. I utbildningsprogrammet Certifierad IT-avtalsstrateg får du den kunskap du behöver för att arbeta framgångsrikt med IT-avtalsfrågor. Du får en helhetsförståelse för avtalsprocessen och de verktyg du behöver för att på ett effektivt sätt optimera IT-avtalen i din verksamhet..

Den snabba utvecklingen på dagens marknader ställer allt större krav på dig som arbetar med upphandling och avtal gällande produkter och tjänster inom IT-området. För att kunna genomdriva framgångsrika IT-avtal krävs goda kunskaper inom både juridik, verksamhet och teknik. Rollen som IT-avtalsstrateg innebär att du ställs inför många komplexa frågeställningar och uppdaterad kunskap är avgörande för att optimera avtalen och förbli konkurrenskraftig.

Vi kommer under detta inspirationswebinarium att presentera programmets upplägg, innehåll och mål samt gå igenom respektive delkurs innehåll och du får även chansen att ställa dina frågor direkt till våra lärare. Alla utbildningar i programmet går också att delta i som helt fristående kurser, så förmiddagen är relevant för dig som endast är intresserad av en specifik utbildning inom IT-avtalssområdet.

Agenda:

Under utbildningsprogrammet får du en bra mix av teoretisk kunskap varvat med praktiska exempel. Det ges också stort utrymme till diskussion och erfarenhetsutbyte, något våra deltagare sätter stort värde vid. Genom att fördjupa din kunskap och genomgå en diplomering skapar du nya möjligheter för dig att utvecklas i din yrkesroll och ta viktiga kliv framåt i arbetslivet.

Välkommen!

Praktisk information:

Datum: 26 oktober
Tid: 13.00-14.30
Plats: Digitalt – du deltar där du är!

Webinariet är kostnadsfritt, men anmälan bindande.

Lärare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Om Certifierad IT-avtalsstrateg – webinarium”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.