Med anledning av senaste tidens utveckling avseende Coronaviruset så erbjuder vi dig nu möjligheten att delta i alla våra utbildningar digitalt via livestreaming om du inte vill eller kan vara med på plats.

Men hur funkar det om man vill delta på distans? Nedan följer instruktioner för dig som vill delta digitalt.

Vilken utrustning behövs?
Vi använder Zoom som digitalt verktyg under våra utbildningar. För att kunna delta på distans behöver du en uppkopplad enhet, med fördel en dator samt ett headset (för bästa ljud), du kommer att kunna ställa dina frågor via en chatt som finns tillgänglig och du kommer även att kunna prata direkt med lärarna.

Under webinarier är endast chatt tillgänglig.

Inloggning
Ingen speciell programvara för att kunna delta på distans, men du får bästa utbildningsupplevelse och full funktionalitet om du laddar ner Zoom-applikationen på din dator. Du följer bara instruktionerna som du får av oss innan utbildningen startar, för att starta Zoom och logga in i det digitala klassrummet.

Interagera med våra lärare
Vi strävar efter en interaktiv distansutbildning och vill ge dig samma kunskaper och upplevelse som du varit på plats hos oss på IFI.

Utbildningsmaterial
Om du väljer att delta på distans skickar vi över kursmaterialet till dig digitalt innan utbildningen startar.

Du väljer om du vill delta digitalt eller på plats – och du kan alltid ändra dig! 
Nu har vi öppnat upp för “både och” deltagande under våra utbildningar. Det betyder att vi tar emot ett mindre antal deltagare även i klassrummet. Du väljer om du vill delta på plats eller digitalt – detta går även att justera i efterhand om du skulle ändra dig!

Frågor?
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på 08- 660 32 30 eller på [email protected]