Varmt välkommen till IFI!

Vi ser med stor glädje fram emot att få ta emot dig som deltagare på någon/några av våra utbildningar, webinarier eller events!

Utbildningar: Du kan välja format för ditt deltagande, digitalt på distans eller på plats i klassrummet.

Webinarier: Alla deltar digitalt på webinarierna.

Event: Formatet varierar – se på eventets webb vad som gäller för just det event som du är intresserad av.

Delta digitalt

Vilken utrustning behövs – utbildning?
Vi använder Zoom som digitalt verktyg under våra utbildningar. För att kunna delta på distans behöver du en uppkopplad enhet, med fördel en dator samt kamera och ett headset (för bästa ljud), du kommer att kunna ställa dina frågor via en chatt som finns tillgänglig och du kommer även att kunna prata direkt med lärarna.

Inloggning
Ingen speciell programvara för att kunna delta på distans, men du får bästa utbildningsupplevelse och full funktionalitet om du laddar ner Zoom-applikationen på din dator. Du följer bara instruktionerna som du får av oss innan utbildningen startar, för att starta Zoom och logga in i det digitala klassrummet.

Interagera med våra lärare
Vi strävar efter en interaktiv distansutbildning och vill ge dig samma kunskaper och upplevelse som du varit på plats hos oss på IFI.

Utbildningsmaterial
Vi skickar alltid över kursmaterialet till dig digitalt innan utbildningen startar. Det gäller oavsett om du deltar digitalt eller på plats.

Vilken utrustning behövs – webinarier?
Vi använder Vimeo eller Zoom som digitalt verktyg under våra webinarier. För att kunna delta behöver du en uppkopplad enhet, med fördel en dator, du kommer att kunna ställa dina frågor via en chatt som finns tillgänglig.

Vad gäller Vimeo så behöver du inte ladda ner något för att kunna delta. Sändningen fungerar i alla moderna webbläsare och bakom brandväggar. Har du funderingar kring om vi använder Vimeo eller Zoom vid respektive tillfälle så kan du kontakta oss direkt för mer information.

Delta på distans eller på plats i klassrummet!

Vi erbjuder nästan alltid ett hybridformat för våra utbildningar.

  • Du kan delta digitalt på distans eller på plats i klassrummet (i mån av plats).
  • IFI har egna kurslokaler på Narvavägen 12 i Stockholm.

Följande gäller avseende deltagande i vårt klassrum på Narvavägen 12:

  • Max 12 deltagare fysiskt på plats per kurstillfälle. Övriga deltar digitalt.
  • Skulle du inte få plats i klassrummet vid önskat kurstillfälle, så går det alltid att delta vid nästa kurstillfälle istället – eller digitalt.
  • Du bör endast komma hit om du känner dig helt frisk.

Frågor?
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på 08- 660 32 30 eller på info@ifi.se