Varmt välkommen till IFI!
Vi ser med stor glädje fram emot att få ta emot dig som deltagare på någon/några av våra utbildningar, webinarier eller events!

Du kan välja om du deltar digitalt på distans eller på plats hos oss på Narvavägen 12 i Stockholm. Vad som gäller avseende respektive deltagandeform kan du läsa mer om här nedan. Observera att deltagarantalet i klassrummet är begränsat.

Att delta digitalt på distans – gäller alla våra utbildningar/webinarier/events

Vilken utrustning behövs?
Vi använder Zoom som digitalt verktyg under våra utbildningar. För att kunna delta på distans behöver du en uppkopplad enhet, med fördel en dator samt ett headset (för bästa ljud), du kommer att kunna ställa dina frågor via en chatt som finns tillgänglig och du kommer även att kunna prata direkt med lärarna.

Under webinarier är endast chatt tillgänglig.

Inloggning
Ingen speciell programvara för att kunna delta på distans, men du får bästa utbildningsupplevelse och full funktionalitet om du laddar ner Zoom-applikationen på din dator. Du följer bara instruktionerna som du får av oss innan utbildningen startar, för att starta Zoom och logga in i det digitala klassrummet.

Interagera med våra lärare
Vi strävar efter en interaktiv distansutbildning och vill ge dig samma kunskaper och upplevelse som du varit på plats hos oss på IFI.

Utbildningsmaterial
Vi skickar alltid över kursmaterialet till dig digitalt innan utbildningen startar. Det gäller oavsett om du deltar digitalt eller på plats.

Delta på plats i klassrummet – gäller endast våra utbildningar
Nu är det återigen möjligt att delta på plats i klassrummet. Följande gäller avseende deltagande i vårt klassrum på Narvavägen 12:

  • Plats i klassrummet är begränsat. Skulle du inte få plats i klassrummet vid önskat kurstillfälle, så går det alltid att delta vid nästa kurstillfälle istället – eller digitalt.
  • Du bör endast komma hit om du känner dig helt frisk. Det är viktigt att du stannar hemma om du har symtom. Detta gäller även om du är vaccinerad.
  • Vi ser gärna att du är vaccinerad om du väljer att delta i klassrummet, vi har alla ett ansvar för att minimera smittspridningen av COVID-19.

Du väljer om du vill delta digitalt eller på plats – och du kan alltid ändra dig! 
Vi har öppnat upp för “både och” deltagande under våra utbildningar. Det betyder att vi tar emot ett mindre antal deltagare även i klassrummet. Du väljer om du vill delta på plats eller digitalt – detta går även att justera i efterhand om du skulle ändra dig!

Frågor?
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på 08- 660 32 30 eller på [email protected]