IFI – leverantör av kunskap och lärande sen 1991 söker en serviceinriktad utbildningsassistent för 80% tjänst. 

Institutet för informationsteknologi (IFI) är en oberoende organisation som erbjuder utbildningar och events inom en rad olika ämnesområden som t.ex. IT-juridik, avtal, sourcing, digitalisering och verksamhetsutveckling. Vi erbjuder kompetensutveckling och livslångt lärande genom öppna och verksamhetsinterna utbildningar, certifieringsprogram, events och inspirationsseminarier. Vi arbetar alltid tillsammans med Sveriges främsta föreläsare och experter för att säkra relevans, aktualitet och kvalitet.

Arbetsuppgifter

I rollen som utbildningsassistent arbetar du brett med olika fokusområden inom utbildning och administration. Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och exempel på arbetsuppgifter är att förbereda allt praktiskt inför utbildningar i våra utbildningslokaler. Det handlar bland annat om att se till att vi har tryckt upp allt utbildningsmaterial som deltagarna behöver inför utbildningen, du har också kontakt med våra leverantörer gällande förtäring och du bokar lunch i aktuell restaurang åt deltagarna. Det innebär att du inför en utbildningsdag måste vara på plats tidigt på morgonen för att förbereda lokalen, då det även ingår uppgifter som att brygga kaffe, ta fram fika, lägga fram utbildningsmaterial samt välkomna lärare och deltagare.

På IFI är det för oss oerhört viktigt att vi säkerställer att allt är väl förberett och vår ambition är alltid att erbjuda den bästa kundupplevelsen – både för våra deltagare och våra föreläsare.  Vidare är en viktig del av ditt arbete att stötta och ta ett stort operativt ansvar inför och under våra större events. Du har då nära dialog med eventlokal, föreläsare och du jobbar nära vår interna projektledare för eventet. I rollen som utbildningsassistent uppmuntras du också att bidra med idéer som bibehåller och utvecklar vårt arbetsklimat och vår kultur. På IFI arbetar vi alltid mot ett gemensamt mål och de viktigaste är att vi vinner tillsammans.

Formella krav

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från en serviceorienterad roll, det är meriterande om du har erfarenhet från utbildning och events
  • Goda kunskaper i Officepaketet, du kommer att arbeta i Office 365
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift och kan läsa korrektur

För att trivas i rollen ser vi att du som person är utåtriktad, flexibel och social. Du är ser möjligheter där andra kan se problem. Du är noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, samt att du gärna vill hjälpa och stödja medarbetare i de områden där det behövs. Du måste vara självgående samt kunna och våga ta initiativ. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

IFI är ett litet företag med fyra anställda där vi alla hjälps åt att göra det som behövs och krävs vid varje givet tillfälle.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Det är en projektanställning som gäller till
2020-01-31 och avser en tjänst på 80% med 2 månaders provanställning.
Varierande arbetstider, dock ej helger.

Sista ansökningsdag 2018-12-05

Övrig information
Start: januari
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Din ansökan inklusive CV och personligt brev mailas till:
anna-maria.rosenberg@cordial.se

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din ansökan är du välkommen att kontakta mig på anna-maria.rosenberg@cordial.se.se  eller 0709-527590. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.