Osäkerheten och oron är stor just hos oss alla just nu. Hur länge denna situation kommer att bestå vet ingen.  Vår absoluta ambition är att fortsätta leverera kunskap och lärande genom denna tuffa tid, vi vill hålla hjulen rullande och Sverige levande, i den mån det går. Självklart går alltid liv och hälsa först.

På IFI har vi därför arbetat mycket fokuserat för att våra kunder ska kunna fortsätta med sin kompetensutveckling. Och nu under våren kommer vi att fortsätta låta alla kunder göra precis det, i det digitala formatet.

Våra livesända utbildningar är redan igång och vi kan idag förmedla viktig kunskap och kompetens på ett helt säkert sätt. Vi fortsätter arbetet med att ständigt utveckla att förbättra och utveckla kvaliteten i våra webinarier och utbildningar och ser framemot en mängd livesändningar under våren.

Vi strävar efter interaktion och dialog även i det digitala formatet, och vi har fått fin feedback från våra deltagare kring den digitala leveransen. Vi vill tacka er alla för att ni visar prov på stor förståelse, stort engagemang och vilja till att ta till er kunskap i detta format.

Varmt välkommen till IFI – lärande på dina villkor när du vill, där du vill!

//Anna-Maria Rosenberg och teamet på IFI