Incident Management Playbook – arbeta proaktivt för att hantera incidenter

Kostnadsfritt webinarium

Kurstillfällen

09 november, 11:00 - 12:00
IFI Online
Platser kvar

Kategorier: ,

Beskrivning

Beskrivning

Incident Management Playbook – arbeta proaktivt för att hantera incidenter

När vi tänker på ett dataintrång så tänker vi ofta på rubriker om dramatiska händelser och det är naturligtvis viktigt att förbereda sig för dem. Men incidenthantering handlar inte bara om katastrofhantering. Även mindre dataskyddsincidenter kräver en incidenthantering.

Incidenthantering kräver att man balanserar människor, team och regelverk på ett effektivt sätt. Oavsett om det är en stor eller liten incident, kan det vara svårt att förbereda sig. Företag i alla storlekar bör utveckla en Incident Management Playbook för att identifiera och svara på dataskydds- och säkerhetsincidenter som kan utsätta deras data för risk.

Under webinariet den 9 november kommer du att få lära dig hur du kan skapa en Incident Management Playbook för att hantera globala lagstadgade skyldigheter.

Ur innehållet:

  • Hur man identifierar incidenter i alla storlekar
  • Hur rapporterar du händelser, definierar ansvar och hanterar svarsprocedurer
  • Så upprätthåller du efterlevnad av federala och statliga dataskyddslagar

Webinariet är ett samarbete mellan IFI och OneTrust.

Information om OneTrust:

OneTrust är en av de snabbat växande och mest använda plattformarna för dataskydd, säkerhet och förtroende. Plattformen används idag av mer än 10 000 kunder för att efterleva CCPA, GDPR, ISO 27001 och hundratals av världens dataskydds- och säkerhetslagar. Bli en mer betrodd organisation™. För att lära dig mer, besök OneTrust.se eller följ oss på LinkedIn.

 

Tid & plats

Kostnadsfritt webinarium
Tid: 11.00 – 12.00
Plats: Online

Pris & villkor

Pris: Kostnadsfritt webinarium, bindande anmälan. En aktiverad länk till webinariet skickas kort innan start. Vi kommer att dela personuppgifter med Onetrust i samband med anmälan.

Villkor:
Du kan kostnadsfritt överföra din plats på kurstillfället till annan deltagare från samma företag, meddela oss nytt namn och kontaktuppgifter för den kollega som övertar platsen, i god tid innan kursstart. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Lärare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Incident Management Playbook – arbeta proaktivt för att hantera incidenter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.