IDD-ansvarig – om kunskapskrav, roll och ansvar

7 450 kr

Kurstillfällen

24 januari 2019, 09:00 - 17:00
Stockholm
Platser kvar

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till en intensiv utbildningsdag för dig som är utsedd till ansvarig för kunskap och kompetens i din organisation. Vi tittar närmare på rollen, ansvaret och det praktiska arbetet med huvudfokus på de kunskaps- och kompetenskrav som Försäkringsdistributionsdirektivet (Insurance Distribution Directive (IDD) ställer på verksamheten.

Även om direktivet trädde i kraft den 1 oktober 2018 så har du till den 23 februari 2019 på dig att säkra att rätt medarbetare har rätt och tillräcklig kunskap och kompetens som krävs för att fortsätta driva verksamheten som tidigare.

Denna intensiva utbildningsdag ger dig fördjupad kunskap om:

  • IDD – Innehåll och syfte
  • IDD-ansvarig för kunskap och kompetens– roll, ansvar och uppgifter
  • Kunskap och kompetenskraven i praktiken – vad innebär och omfattar dessa?
  • Vem i organisationen behöver vilken kunskap – och hur mycket?
  • Arbetssätt så att ni når kunskaps- och kompetenskraven
  • Nyttan och möjligheterna med IDD
  • Finansinspektionens syn – senaste nytt

IDD-ansvariges roll är att säkra att direktivet efterlevs inom organisationen genom att till exempel säkra interna rutiner och resurser för kompetens- och kunskapsutveckling. Men det är också IDD-ansvarig som måste ha koll på vem som behöver kunna vad och se till att varje medarbetare får rätt utbildningsinsatser vid rätt tillfälle. Denna utbildningsdag syftar till att ge dig djupare kunskap om och kompetens i vad rollen som IDD-ansvarig innebär och efter att du genomgått utbildningsdagen ska du känna dig trygg i din roll som IDD-ansvarig för kunskap och kompetens internt och veta vad som förväntas av dig.

Varmt välkommen!

Tid & plats

Tid: 09.00-17.00
Plats: Narvavägen 12, Stockholm

Priser & villkor

Pris: 7 450 kr inkl. utförlig kursdokumentation, lunch samt morgon- och eftermiddagsfika.
Alla priser är exkl. moms.

Rabatt: Anmäl tre deltagare, betala för två vid samtidig anmälan! Ange två kollegor i anmälningsformuläret, så får du rabatten.

Villkor: Ev. återbud ska anmälas senast 4 veckor före kursstart, annars debiteras halva avgiften. Vid återbud 3 veckor före start debiteras hela avgiften. Vid ombokning 4 veckor före kurs debiteras en avgift om 2000 kronor, och vid ombokning 3 veckor före kurs debiteras en avgift om 3000 kr, bl.a. för att täcka vår administration. Du kan kostnadsfritt överföra din plats på kurstillfället till annan deltagare från samma företag, förutsatt att IFi blir varsko detta före kursstart. Utbildningsföretaget har rätt att ställa in en kurs varvid alla eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Lärare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “IDD-ansvarig – om kunskapskrav, roll och ansvar”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.