Frukostseminarium – Grafisk facilitering & Visuell kommunikation

Kostnadsfritt

Kurstillfällen

09 december, 08:30 - 10:00
Stockholm
Få platser kvar

Beskrivning

Beskrivning

Skapa mer dialogdrivna, kommunikativa och effektiva möten och säkra ett framgångsrikt transformationsarbete

Vill du öka förståelsen för dina och andras initiativ, stärka tydligheten i vad du menar, och säkra en mer hållbar affärsutveckling och framgångsrikt transformationsarbete? IFI bjuder nu in till ett kostnadsfritt frukostmöte på temat Grafisk facilitering där vi ger en introduktion till ämnet och också berättar med om våra två utbildningar på temat.

Grafisk facilitering etablerar sig alltmer som ett viktigt redskap och en effektiv metod i vårt förändrings- och transformationsarbete. Att arbeta med grafisk facilitering bidrar starkt till att team som ska driva utvecklingsinitiativ tillsammans kan bli mer effektiva och på riktigt skapa en gemensam plattform och samsyn med hjälp av grafisk facilitering.

Under frukostseminariet 9 december får du träffa Cordials Visual Practitioner, Terese Ellnestam, som har många års erfarenhet i rollerna Graphic Recorder, Grafisk facilitator och Strategisk rådgivare inom visuell kommunikation. Hon arbetar bland annat med FNs Utvecklingsprogram, Chalmers, Arbetsmiljöverket, Länsförsäkringar, Rädda Barnen och Scania.

Denna morgon berättar hon mer om hur just du och din organisation kan öka genomförandekraften i ert utvecklingsarbete med hjälp av grafisk facilitering.

Varmt välkommen!

Praktisk information:

Datum: 9 december
Tid: 08.30-10.00 (Frukost serveras från 8:00)
Plats: Narvavägen 12, Stockholm

Frukostseminariet är kostnadsfritt, men anmälan bindande. Antal platser är begränsat!

Lärare
Referenser

“Jag personligen tar med mig en tankeväckare och inspiration till att börja kommunicera saker som budget och resultat genom grafisk facilitering och symboler för att få fram essensen både enklare och mer lättförståelig.”

Klara Kviberg, Byråchef Britny

”Hennes förståelse för olika typer av processer och situationer, kombinerat med kreativa och konkreta förslag gör det väldigt lustfyllt att arbeta tillsammans med henne. Jag kan varmt rekommendera ett samarbete med Terese!”

Louise Köster, marknads- och kommunikationsansvarig, Erfator Projektledning AB

”Terese är en fantastiskt inspirerande person som på ett ödmjukt och stilfullt sätt har förmågan att fånga det i bild, som man själv knappt kan förklara.”

Under kort tid och med enkla, proffsiga medel lyckades Terese få deltagarna att få upp ögonen för grafisk facilitering. En målgrupp som annars är väldigt van med Power Points och Keynotes.”

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Frukostseminarium – Grafisk facilitering & Visuell kommunikation”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.