Dataskyddsrättigheter och rätten till åtkomst till våra personuppgifter

så säkrar verksamheten processer för automatisering, identifiering och maskering av personuppgifter

Kostnadsfritt webinarium
Bindande anmälan

Kurstillfällen

23 juni, 13:00 - 14:00
IFI Online
Platser kvar

Kategorier: ,

Beskrivning

Beskrivning

GDPR, DSAR- processen och rätten till åtkomst till våra personuppgifter

De flesta organisationer lagrar och behandlar idag stora mängder personuppgifter. Samtidigt blir individer alltmer medvetna om sina rättigheter. Därför kan vi förvänta oss en kraftig ökning av begäran om registrerad åtkomst, en så kallad DSAR-process (Data subject access request).

DSAR (Data subject access request) är en begäran riktad till organisationer som ger individer rätt att få tillgång till personuppgiftsinformation som organisationer tillhandahåller om dem, samt att enkelt hantera den rätt. DSAR-begäranden är ett dyrt och tidskrävande åtagande för organisationer. Det är omöjligt att skapa manuella processer för att ta fram personuppgifter i stor skala inom en tidsram som lever upp till gällande regelverk.

För att skydda din verksamhet och bibehålla kundernas eller medborgarnas förtroende är nästa steg att börja automatisera arbetsflödet för dataskyddsrättigheter.

Under detta webinarium får du lära dig mer om DSAR-processen samt hur du kan arbeta för att automatisera den från början till slut.

Ur innehållet

  • Vad DSAR innebär och vilka utmaningar som är förknippade med att uppfylla dem
  • Sätt att effektivisera identifiering av data och maskera känslig information
  • Hur du motiverar vidareutveckling av förbättrade DSAR-automatiseringsfunktioner

Webinariet är ett samarbete mellan IFI och OneTrust. OneTrust är en av de snabbat växande och mest använda plattformarna för dataskydd, säkerhet och förtroende. Plattformen används idag av mer än 9000 kunder för att efterleva CCPA, GDPR, ISO 27001 och hundratals av världens dataskydds- och säkerhetslagar. Bli en mer betrodd organisation™. För att lära dig mer, besök OneTrust.se eller följ oss på LinkedIn.

 

Tid & plats

Kostnadsfritt sommarwebinarium
Tid: 13.00 – 14.00
Plats: Online

Pris & villkor

Pris: Kostnadsfritt webinarium, bindande anmälan. En aktiverad länk till webinariet skickas kort innan start. Vi kommer att dela personuppgifter med Onetrust i samband med anmälan.

Villkor:
Du kan kostnadsfritt överföra din plats på kurstillfället till annan deltagare från samma företag, meddela oss nytt namn och kontaktuppgifter för den kollega som övertar platsen, i god tid innan kursstart. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Lärare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Dataskyddsrättigheter och rätten till åtkomst till våra personuppgifter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.