Diplomeringsmöte IT-upphandlare

2 950 kr

Diplomeringsmöte IT-upphandlare

Kurstillfällen

28 maj, 09:00 - 12:00
Stockholm
Platser kvar

Kategori:

Beskrivning

Beskrivning

Diplomeringsmöte – sista steget för att bli Dipolomerad IT-upphandlare

IFI har tagit fram ett helt unikt diplomeringsprogram för dig som vill fördjupa din kompetens inom IT-upphandling ytterligare. I detta omfattande utbildningsprogram ger vi dig den kunskap och kompetens du behöver för att kunna hantera de särskilda förutsättningar som gäller för en IT-upphandling. Efter att du genomgått utbildningsprogrammet är du Diplomerad IT-upphandlare.

Diplomeringsprogrammet riktar sig främst till dig som på olika nivåer och i olika roller arbetar med eller kommer att arbeta med upphandlingar på IT-området, som upphandlare, kravställare, anbudsgivare eller i någon annan roll. Utbildningen genomförs i Stockholm och omfattar sju olika delkurser samt ett diplomeringsmöte, där några är obligatoriska och andra valbara.

Programmet är relevant för såväl upphandlare som anbudsgivare. Vi ser att det finns ett stort värde i att representanter från olika perspektiv deltar tillsammans i utbildningen. Det skapar en god dynamik och inte minst förutsättningar för relevanta dialoger, diskussioner och erfarenhetsutbyten.

Kursens upplägg

För att verifiera erhållen kompetens avslutas programmet med ett muntligt och ett skriftligt prov och utfärdande av diplomeringsbevis vid godkännande.

Pris & villkor

Pris: 2 950 kr inkl. diplom och fika. Alla priser är exkl. moms.

Villkor: Diplomeringsmötet genomförs efter 4 genomförda kurser inom Dataskyddsstrategprogrammet. Ev. återbud ska anmälas senast 3 veckor före kursstart, annars debiteras halva avgiften. Vid återbud 2 veckor före start debiteras hela avgiften. Utbildningsföretaget har rätt att ställa in en kurs varvid alla eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Kurser och upplägg

Så blir du diplomerad IT-upphandlare:

  • Du genomgår minst 4 utbildningsdagar + diplomeringsmöte för att kunna bli diplomerad, några dagar är obligatoriska, andra valbara
  • Du genomför dessa utbildningsdagar i valfri ordning
  • Du ska ha godkänt i den muntliga samt skriftliga delen av diplomeringsprovet, detta gör du efter att du genomgått minst 4 utbildningsdagar.

I utbildningspaketet för Diplomerad IT-upphandlare ingår:

Utbildningar som ingår i programmet: 

Plats: IFI

Tid: Förmiddag eller eftermiddag

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Diplomeringsmöte IT-upphandlare”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.