Diplomerad IT-upphandlare

Pris från 29 475 kr

Diplomerad IT-upphandlare

Beskrivning

Beskrivning

IT utgör för de flesta idag en avgörande del av verksamheten, därför är frågan om kompetens och kunskap inom IT-upphandling mer aktuell än någonsin och helt avgörande för att säkra att vi genomför framgångsrika upphandlingar. Den snabba utvecklingen inom IT och digitalisering medför också att man många gånger behöver upphandla på nya, oprövade sätt. Att upphandla informationssystem, tjänster och andra IT-lösningar ställer krav på särskilda kunskaper inom IT-området, för att vi ska kunna förstå och använda det upphandlingsrättsliga regelverket på bästa sätt. Genom att arbeta för att kompetensen höjs för att genomföra framgångsrika IT-upphandlingar så säkrar vi en verksamhetsstrategisk resurs som sparar både arbete och kostnader i framtiden.

IFI har tagit fram ett helt unikt diplomeringsprogram för dig som vill fördjupa din kompetens inom IT-upphandling ytterligare. I detta omfattande utbildningsprogram ger vi dig den kunskap och kompetens du behöver för att kunna hantera de särskilda förutsättningar som gäller för en IT-upphandling. Efter att du genomgått utbildningsprogrammet är du Diplomerad IT-upphandlare.

Diplomeringsprogrammet riktar sig främst till dig som på olika nivåer och i olika roller arbetar med eller kommer att arbeta med upphandlingar på IT-området, som upphandlare, kravställare, anbudsgivare eller i någon annan roll. Utbildningen genomförs i Stockholm och omfattar sju olika delkurser samt ett diplomeringsmöte, där några är obligatoriska och andra valbara.

Programmet är relevant för såväl upphandlare som anbudsgivare. Vi ser att det finns ett stort värde i att representanter från olika perspektiv deltar tillsammans i utbildningen. Det skapar en god dynamik och inte minst förutsättningar för relevanta dialoger, diskussioner och erfarenhetsutbyten.

Pris & villkor

Vid anmälan till hela programmet utgår rabatt med 10% på hela diplomeringsprogrammet!
Kostnad per kurs är 7 450 kr per kurs exkl. moms.

Alternativt: Anmäl tre deltagare och betala för två vid samtidig anmälan!

Pris för 4 kurser inkl. diplomering och rabatt: 29 475 kr exkl. moms

Pris för 5 kurser inkl. diplomering och rabatt:  36 180 kr exkl. moms

Pris för 6 kurser inkl. diplomering och rabatt: 42 885 kr exkl. moms

Pris för 7 kurser inkl. diplomering och rabatt: 49 590 kr exkl. moms

Villkor: Rabatter går ej förena med varandra eller andra eventuella erbjudanden.
Fakturan ska vara betald före första kursgenomförandet.

Har du ytterligare frågor om programmet, vänligen kontakta oss!

Kurser och upplägg

Så blir du diplomerad IT-upphandlare:

  • Du genomgår minst 4 utbildningsdagar + diplomeringsmöte för att kunna bli diplomerad, några dagar är obligatoriska, andra valbara
  • Du genomför dessa utbildningsdagar i valfri ordning
  • Du ska ha godkänt i den muntliga samt skriftliga delen av diplomeringsprovet, detta gör du efter att du genomgått minst 4 utbildningsdagar.

Utbildningar som ingår i programmet: 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Diplomerad IT-upphandlare”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.