Ansvarsfull och automatiserad efterlevnad av samtycke och data governance

Kostnadsfritt webinarium om hur vi kan stärka förtroendet för vårt dataskydd och vår hantering vid datainsamling

Kurstillfällen

06 oktober, 11:00 - 12:00
IFI Online
Platser kvar

Beskrivning

Beskrivning

Detta webinarium fokuserar på hur du behåller kundens förtroende och säkrar ansvarsfull datahantering: Så kan verksamheten hantera och automatisera efterlevnad av samtycke och data governance.

Förtroende tar år att bygga, sekunder att bryta ner och en evighet att reparera. Det är ingen hemlighet att förtroende är det nya varumärket, men det kan vara en utmaning för många verksamheter att säkra att vi upprätthåller det. Företag runt om i världen utmanas av ökade regleringskrav, höga förväntningar på personliga anpassningar, och korrekt hantering av samtycke och preferenser.

Hur kan du arbeta strukturerat med dessa frågor och utmaningar?

Under webinariet får du lära dig mer om hur du kan hantera och automatisera samtycke. Du får också lära dig mer om hur du skapar en stark strategi för integritetsskyddad hantering av samtycke vid datainsamling, distribution och aktivering.

Viktiga takeaways:

  • Förstå hur ansvarsfull datahantering och säkerhet förblir en viktig köpfaktor, som utmanar organisationer att anpassa sig till och upprätthålla integritetscentrerade datainsamlingsstandarder.
  • Öka din förståelse för var insamlad data synkroniseras och hamnar – best practice för att säkerställa att den kontrolleras på rätt sätt i plattformar som CDP:er, datalager, PET:er och annat.
  • Få insikt om hur du kan utnyttja samtycke och preferenshantering för att arbeta med en privacy first-strategi för att driva personalisering, bättre segmentering och varumärkeslojalitet.

Webinariet är ett samarbete mellan IFI och OneTrust. OBS! Föreläsningen hålls på engelska

Information om OneTrust:

As society redefines risk and opportunity, OneTrust empowers tomorrow’s leaders to succeed through trust and impact with the Trust Intelligence Platform. The market-defining Trust Intelligence Platform from OneTrust connects privacy, GRC, ethics, and ESG teams, data, and processes, so all companies can collaborate seamlessly and put trust at the center of their operations and culture by unlocking their value and potential to thrive by doing what’s good for people and the planet.  För att läsa mer om OneTrust, besök OneTrust.se eller på LinkedIn.

 

Tid & plats

Kostnadsfritt webinarium
Tid: kl. 11:00-12:00
Plats: Online

Pris & villkor

Pris: Kostnadsfritt webinarium, bindande anmälan. En aktiverad länk till webinariet skickas kort innan start. Vi kommer att dela personuppgifter med Onetrust i samband med anmälan.

Villkor:
Du kan kostnadsfritt överföra din plats på kurstillfället till annan deltagare från samma företag, meddela oss nytt namn och kontaktuppgifter för den kollega som övertar platsen, i god tid innan kursstart. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Lärare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Ansvarsfull och automatiserad efterlevnad av samtycke och data governance”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.